Świątecznie z Kohersen Mycook

Warsztaty kulinarne

09 listopada przygotowaliśmy warsztaty kulinarne, podczas których zaprezentowałam potrawy z Kohersena w świątecznej odsłonie. Było pysznie, ciepło i świątecznie 🙂 Uczestnicy dowiedzieli się jak w prosty, szybki i efektywny sposób użyć robota Kohersen Mycook by uniknąć przedświątecznej gorączki w kuchni 🙂 Zrobiliśmy zupę grzybową, marynatę do śledzi, sos żurawinowy i pyszne, znane już czytelnikom mojego bloga, śliwki w czekoladzie. Na stołach czekały na gości śledzie w marynatach z curry i świątecznej, jabłecznik, hummus z pieczonego buraka i mój ulubiony sernik z trzech serów.

Oczywiście wszystkimi przepisami podzielę się z Wami już niebawem na blogu i YT. Tymczasem zapraszam do obejrzenia relacji zdjęciowej 🙂

DSC_8966DSC_8924DSC_8930 DSC_8887DSC_9110 DSC_9055DSC_9106  DSC_9041 DSC_9028 DSC_9060231A7012    DSC_9091DSC_9114231A7033(s)DSC_8996    231A7017(s) 231A7009(s)